FIDASmart susține arta!

De către Legal Marketing

Muzeul de Artă Recentă (MARe) si-a deschis portile pentru publicul larg pe data de 9 Octombrie 2018. Cladirea din Bulevardul Primăverii – o bijuterie arhitecturala – gazduieste o bogata colecţie permanentă, alături de expuneri temporare, reunind creatii ale artistilor consacrati si ale tinerelor talente la inceput de drum.

FIDASmart este alaturi de MARe din postura de partener juridic, oferind consultanta si suport inca de la inceputul proiectului.

Florin Dobre – partener FIDASmart: “Suntem mandri de implicarea intr-un proiect atat de interesant, unic in Romania, si bucurosi ca am fost alesi de fondatori pentru a asigura consultanta juridica a fundatiei care gestioneaza MARe. FIDASmart a fost alaturi de echipa MARe din momentul in care muzeul reprezenta doar o idee, astfel incat am avut privilegiul de a vedea cum aceasta idee s-a transformat in proiect si cum proiectul a devenit astazi o realitate tangibila – un muzeu care intriga si te invita sa il descoperi atat prin operele expuse cat si prin arhitectura sa deosebita.”

FIDASmart este o echipa dedicata de profesionisti – compusa din avocati si consultanti colaboratori in domeniul financiar-fiscal – cu o vasta experienta in consultanta de business. Partenerii FIDASmart – Selena Stan si Florin Dobre – sunt specializati in tranzactii de M&A si, respectiv, in insolvente si restructurari, complementar cu asistenta juridica oferita in legatura cu activitatile de zi cu zi ale clientilor.

In 2018 FIDASmart s-a remarcat, intre altele, prin implicarea in calitate de avocati ai vanzatorilor in tranzactia de vanzare a grupului A&D Pharma catre Penta Investments, tranzactie evaluata de presa la peste 300 milioane EUR.